Прашања и одговори

ТЕЛЕФОНИЈА Што треба да направам до колку износот на фактурата доставена од операторот за телефонски услуги е превисока? Претплатниците имаат право да поднесат приговор против одлуките или  активностите на операторите во врска со пристапот до или обезбедување на...

Политика за приватност и колачиња

Политика за приватност Колачиња (cookies) Што се колачињата (cookies)? Колачињата (cookies) се мали текстуални датотеки, кои се сместуваат во Вашиот компјутер или мобилен телефон од страна на веб страниците кои ги посетувате. Овие текстуални датотеки можат да бидат...