Алатки за корисниците на електронски комуникациски услуги

СТРАНИЦАТА Е ВО ИЗРАБОТКА И СОДРЖИНСКИ СЕ НАДОПОЛНУВА Алатки за граѓаните како крајни корисници на електронски комуникациски услуги во Република Македонија. На www.komuniciraj.mk достапни ви се следните алатки за електронските комуникациски услуги што ги користите:...

АЕК Калкулатор

{loadposition aek_kalkulator_opis} {autotoc enabled=yes}        ВЕБ АПЛИКАЦИЈА      АЕК КАЛКУЛАТОР       КАЛКУЛАТОР ЗА ОРИЕНТАЦИСКА ПРЕСМЕТКА НА ТРОШОЦИ ЗА МОБИЛНА И ФИКСНА ТЕЛЕФОНИЈА Мобилната апликација АЕК Калкулатор и веб апликација Веб Калкулатор поставена на...